Over mij

Thea Hoogstraaten

Mijn Bachelor diploma tot VAK therapeut/kunstzinnig therapeut beeldend heb ik op latere leeftijd aan de Hogeschool Leiden behaald. Dit zegt meteen iets over hoe ik in het leven sta, nieuwsgierig, enthousiast en in beweging.

Als geregistreerd lid van de NVKT ben ik verplicht om verdiepingen  en bijscholingen te volgen.  Specialisaties die ik gevolgd heb in binnen- en buitenland hadden onder andere als thema, diversiteit, rouw, posttraumatische stress en vluchtelingenproblematiek.

Inter-en supervisie  volgen is vanzelfsprekend, want een therapeut die goed voor zichzelf zorgt, kan goed voor haar cliënten zorgen. Ik laad mij op door regelmatig  de natuur op te zoeken, vaak langs het water.  Maar ook door in contact te blijven met familie, vrienden, vriendinnen. Samen naar mooie films kijken, op reis gaan, of gezellig, gemeenschappelijk te eten en natuurlijk creatief zijn.

Mijn persoonlijkheid als mens laat zich omschrijven als warm, stevig, vakkundig, geduldig en met een grote passie voor mensen, culturen en alles wat bloeit.

Ik blijf mij verwonderen